Våra tjänster

Städtjänster

Vi erbjuder städning med hög kvalitet och hållbara metoder. Passa på att nyttja ditt RUT-avdrag med 50% av priset och hör av dig till oss med dina önskemål!

Avresestäd

Du som har ett långt avstånd hem eller vill få lite mer tid till någon av alla de aktiviteter som finns i Funäsfjällen. En väl städad stuga bidrar till helhetsupplevelsen av fjällsemestern. Anlita oss att göra slutstädet, vi gör ett noggrant avresestäd efter din vistelse.

Priset baseras på storlek på boende och är förutsatt att du vistats max 2 veckor i stugan eller lägenheten. Ingen extra kostnad för djur i bostaden. Vi tar med allt städmaterial förutom dammsugare. Välkommen att kontakta oss med info så återkommer vi med prisuppgift. 


Storstäd

För dig som har ett fritidsboende som behöver storstädning, gör vi ett grundligt säsongsstäd och ser till att det blir rent och fräscht inför sommar- och vintersäsongen. Allt efter dina önskemål. Priset är 28 kr/ kvm efter RUT-avdrag.Fönsterputs

Vi putsar fönster som har en höjd på upp till ca. 2,5 meter. I fönsterputs ingår förutom rengöring av glas även avtorkning av karmar och fönsterbleck. 

Priset är 300 kr/ tim efter RUT-avdraget. Kontakta oss med information om dina fönster (antal, storlek, spröjs, 2 eller 4-sidiga) så återkommer vi med prisuppgift.